понеділок, 25 вересня 2023 р.

 

Всесвітній день мрії

25 вересня проводиться Всесвітній день мрії. Ці вересневі заходи у третьої декаді місяця мають традиційний щорічний характер.
Іноді здається, що нас спеціально підлаштовують так, щоб наші мрії не збувалися. Ми всі мріємо щоночі. Під час денних мрій пріоритетним завданням вашого мозку є генерування і створення цієї думки. Денні мрії зазвичай повністю поглинають ваші розумові процеси, тому що ви, по суті, створюєте цілий світ у своїй голові! 25 вересня приєднуйтесь до людей з усього світу, які перетворюють себе і світ по одній мрії за раз!
День мрії - це день, коли ми відзначаємо роль, яку мрії відіграють у нашому житті, але, що важливіше, це день, коли ми вселяємо надію в серця людей у всьому світі. Щороку Всесвітній день мрії надихає, дає сили і заохочує громадян усього світу піднятися і виступити за те, чого вони дійсно бажають і заслуговують! Не лише для себе, а й для своїх родин, громад, бізнесу та всього світу.

Немає коментарів:

Дописати коментар

 Спроба підліткознавства воєнного часу від Світлани Ройз.             Спроба Підліткознавства воєнного часу. Я давно обіцяла написати цей ма...