середа, 27 жовтня 2021 р.

ТОП 10 сайтів для дітей українською мовою

Перелік сайтів та блогів: для розваг, навчання та розвитку.

   
http://chytanka.com.ua/ веб-проект "Читанка" - це дитяча публічна онлайн-бібліотека. У  бібліотеці зібрані ті книги, які давно не перевидаються і яких у крамницях не знайдеш.

http://sonyashnik.com/ - розваги для дітей: книжки, аудіо, відео, ігри.

http://kazkar.info/ - зібрані найкращі казки з усього світу : англійські, німецькі, французькі, індійські і наші рідні українські народні казки. Не забули ми й про казки великих казкарів, таких як Шарль Перро, брати Гримм, Олександр Пушкін та Леся Українка.


https://derevo-kazok.org/ukrayinski-narodni-kazki/
 - на ресурсі зібрано безліч казок українських та зарубіжних авторів. Твори можна слухати он-лайн, читати та навіть дивитись відео. 


https://www.youtube.com/cikavanauka

 "Цікава наука",Канал розміщує перекладені і озвучені українською мовою науково-популярних та освітніх відео на різні наукові теми з фізики, астрономії, біології, географії та математики. Цікаво для школярів та студетів.

 https://www.youtube.com/channel/UCYEA0vxmjI8FynI4QRqf64g/playlists

Канал "Освіта дитини XXI століття" створений благодійним фондом MagneticOne.org. Метою цього каналу є створення єдиної бази, яка міститить україномовні повчальні казки, розвиваючі мультфільми, пісеньки, які розвивають патріотизм, доброзичливість і вміння товаришувати, для всебічного розвитку підростаючого покоління, без зайвої або шкідливої дітям інформації.

 https://www.youtube.com/channel/UCAu_hCCOp_LvqYluOe8wolg/feed

 "Нова школа",  Багато відео-уроків для школярів молодших класів : англійська мова, математика, природознавство

 https://www.youtube.com/channel/UCEiSptaIS5XIFcGvQV12gMA/featured
"Віртуальна школа",
Багато відео-уроків для школярів молодших класів : англійська мова, математика, природознавство.


https://www.youtube.com/user/SonechkoProject   

 "З любов'ю до дітей",  Лідер серед каналів даного формату, багато розвиваючих мультфільмів, уроків, казок  та дитячих пісень українською мовою. Весь матеріал зручно поділений на групи.

 https://www.youtube.com/user/malyatkotv/

"Малятко ТV ", На каналі розміщено багато дитячих пісень: колискові, розвиваючі, караоке пісні та пісні дитячих колектививів. Розвиваюче відео для наймолодших діток.

Немає коментарів:

Дописати коментар

 Спроба підліткознавства воєнного часу від Світлани Ройз.             Спроба Підліткознавства воєнного часу. Я давно обіцяла написати цей ма...