четвер, 16 березня 2023 р.

ДЕНЬ АБСОЛЮТНО НЕЙМОВІРНИХ ДІТЕЙ.
16 березня проводиться День абсолютно неймовірних дітей. Дата на 2023 рік. Проводять у третій четвер березня. Ці березневі заходи у другий декаді місяця мають традиційний щорічний характер.
Звісно, ваші діти можуть бути дуже хорошими. По-перше, зробіть саме те, що пропонує день. Напишіть листа або надішліть листівку абсолютно неймовірним дітям у вашому житті. Кілька добрих слів - це дуже багато. Не пропустіть можливість дати зрозуміти своїй дитині, що її глибоко люблять і ви пишаєтеся тим, що вона робить великі справи.
Щороку в третій четвер березня тисячі дорослих надсилають записки, електронні листи, послання, тексти, відео (обирайте самі!), щоб підбадьорити і надихнути молодих людей по всій країні. Це щорічний заклик до дії для дорослих писати листи любові та підтримки дітям, створений Camp Fire (США), національною організацією з розвитку молоді. Дорослі іноді забувають зупинитися і сказати дитині, наскільки вона важлива.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

 Спроба підліткознавства воєнного часу від Світлани Ройз.             Спроба Підліткознавства воєнного часу. Я давно обіцяла написати цей ма...